Sådan her fungerer det:

Spørgsmålet er altid hvordan kan vi arrangere dette, og hvad skal vi sørge for?

Det foregår sådan her. Jeg planlægger altid at have hele dagen i den Golfklub jeg besøger. Jeg ska bruge ca. 3 timer til at stille op og yderligere en time til at tage det hele ned igen. Denne tid skal jeg gerne finde i løbet af dagen. Ellers er der forskellige muligheder for hvordan vi kan arrangere dagen, men vigtigst for mig er at vi får det ud af dagen som du som kunde ønsker.

En dag kan planlægges med et , to eller tre shows i løbet af dagen. Mit normale Show er 45-50 minutter langt, men kan udvides til omkring en time. For nogle golfdage der løber over hele dagen, f.eks. et åbent hus, er det måske bedre at lave to shows a ca. 35-40 mi- nutter eller måske tre shows a ca. 30 minutter.
Hvis det er en turnering, står jeg eventuelt på et teested og slår nogle slag for hver spillergruppe når de kommer forbi.Eller vi laver en konkurence om nærmest flaget på et par 3 hul. Eller længste drive på et par 4 eller 5 hul.  Så kan det egentlige Trick Golf Show være enten før eller efter turneringen.  Eller også med et lille show før turneringen på ca. 5 minutter med nogle gode råd til turneringen. Disse råd er mere sjove end de er anvendelige, men det giver en god stemning inden spillerne går på banen. Senere før frokosten eller middagen optræder jeg med mit store Trick Golf Show.

Hvis din turnering samler penge ind til et godt formål har jeg også nogle muligheder for at hjælpe med denne indsamling.

Hvis du har en juniordag eller en junior camp, så har jeg et spændende program til en sådan dag. Jeg bruger tid til at spille med juniorerne på banen, har en ca 1,5 times lang sesion på driving range hvor juniorerne får mulighed for at afprøve deres færdigheder i nogle af de mere specielle tricks. Dette er altid utroligt morsomt, men svært! Sidst på dagen optræder jeg da med mit Trick Golf Show , der i anledningen er lavet lidt længere, således at det varer 60 - 75 minutter, og indeholder nogle små konkurencer hvor nogle af juniorerne da har mulighed for at deltage.

Men hvad skal i selv arrangere. Faktisk ikke så meget , jeg har dog brug for strøm (220v) og bolde. Jeg har selv lydanlæg med, nogle gange er det dog ej muligt da jeg kan have restrik-tioner med bagage hvis jeg rejser med fly. Så har jeg også brug for et lydanlæg.
Det område jeg har brug for til mit Show er 12x6 meter, hvor de 6 meter er i den retning hvor jeg slår boldende og de 12 således på tværs. Jeg foretrækker gras slået i en højde på 12-18 millimeter. Det kan enten være på træningsbanen eller pået hul på banen, hvis det ligger bedre i forhold til klubhus og tilskuere.
Hvis i har en driving range kun med måtter har jeg brug for 8 måtter lagt sammen til en stor måtte. Dette er de forhold jeg foretrækker, men nogle gange er pladsen bare mindre, og da må jeg tilpasse mig det område jeg får stillet til rådighed.

Har du andre spørgsål er du meget velkommen til at ringe mig op, eller send mig en email!

Karsten@trickgolf.dk
This is what they said:
Russia Television
www.rt.com :

"World famous trick golf artist Karsten Maas has been the highlight of the International Charity Golf tournament"Simon Homes:

"This is skills - balance and great timing. you should check it out !"


Lippische Landes-Zeitung:

"Trickgolfer Karsten Maas sorgte mit unglaublichen Schlägern und witziger Moderation für glänzende Unterhaltung"Golf.dk :

"46-årige Karsten Maas rejser verden tynd med sit forrygende Trick Golf Show, som har imponeret golfentusiaster i alle aldre i mange år."Dagbladet Køge:

"Han kan om nogen svinge en kølle uanset længde og facon"Trick Golf Show
by
World Record Holder Karsten Maas
JavaScript Slideshow
JavaScript Slideshow
Home     English      German      Danish      Videos     More Videos    World Records    References    How it works    Bookings     Contact 
Do you have an upcoming Golf Events !

Make your Golf Event Fun !

Your Clients will be amazed !

Do not wait, but book me immediately !


Has performed at:
European tour
Made in Denmark

2014 and 2015European Tour
Open de España

2010


Ladies European tour
Uniqa Ladies Austrian Open
Golfclub Förenwald, Austria

2009 and 2010

International Golfweek China
Sanya, Hainan insel, China

2014


Golf Carnival
Oxford Golf and Country Club
Pune, India

2014


Audi Canal+ Tour
La Cala Resort
Spain

2013Mercedes Trophy
Istanbul, Turkey

2010


Opening
Golfpark Rosenhof
Germany

2012


Opening
Golf Weimarer Land, Germany

2011


and many more......
Follow at: