Trick Golf Show

Hvis du har en golfdag hvor du godt kunne tænke dig at gøre lidt ekstra ud af det, er mit Trick Golf Show måske lige det du søger.

Trick Golf er sjovt, spændende og under- holdende. Det hele på en gang! En Trick Golfer i aktion, er noget de fleste golfere kun har set på TV. Men at se det live, se hvordan boldene flyver afsted og bare se hvor sjovt golf egentligt kan være, er en fantastisk oplevelse for golfspillere såvel som ikke golfspillere.

I mit Trick Golf Show slås der bolde med mærkværdige golfkøller, der slås rigtigt gode golfslag, slag slået på utrolige måder og med utroligt lange køller. Det hele bliver gjort på en meget underholdende måde. Og selvfølgelig er min Verdensrekord driver på 4 meter og 37 centimeter en del af mit show.

Om det er en stor golfdag eller en lille golfdag gør ikke noget. Om dine medlemmer, kunder eller gæster er unge eller gamle gør ikke noget. Om det er et golfspillenede puplikum eller ej gør heller ikke noget. Fælles for alle er at de vil få en god og spændende oplevelse.

Det normalt 45 - 60 minutter Trick Show er ovre på kort tid ... sådan føles det som tilskuer og ligeså for mig. Der sker så mange ting, bliver slået ca. 170 golfslag, så tiden bare flyver afsted.
Se venligst på denne Setup side for at se hvordan alt kan arrangeres.

Setup på dansk
Trick Golf Show
by
World Record Holder Karsten Maas
This is what they said:
Russia Television
www.rt.com :

"World famous trick golf artist Karsten Maas has been the highlight of the International Charity Golf tournament"Simon Homes:

"This is skills - balance and great timing. you should check it out !"


Lippische Landes-Zeitung:

"Trickgolfer Karsten Maas sorgte mit unglaublichen Schlägern und witziger Moderation für glänzende Unterhaltung"Golf.dk :

"46-årige Karsten Maas rejser verden tynd med sit forrygende Trick Golf Show, som har imponeret golfentusiaster i alle aldre i mange år."Dagbladet Køge:

"Han kan om nogen svinge en kølle uanset længde og facon"JavaScript Slideshow
JavaScript Slideshow
Home     English      German      Danish      Videos     More Videos    World Records    References    How it works    Bookings     Contact 
Do you have an upcoming Golf Events !

Make your Golf Event Fun !

Your Clients will be amazed !

Do not wait, but book me immediately !


Has performed at:
European tour
Made in Denmark

2014 and 2015European Tour
Open de España

2010


Ladies European tour
Uniqa Ladies Austrian Open
Golfclub Förenwald, Austria

2009 and 2010

International Golfweek China
Sanya, Hainan insel, China

2014


Golf Carnival
Oxford Golf and Country Club
Pune, India

2014


Audi Canal+ Tour
La Cala Resort
Spain

2013Mercedes Trophy
Istanbul, Turkey

2010


Opening
Golfpark Rosenhof
Germany

2012


Opening
Golf Weimarer Land, Germany

2011


and many more......
Follow at: